ALANYA ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ TURNUVASI TAMAMLANDI

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 19. Alanya Uluslararası Dağ Bisikleti Turnuvası 08 Kasım Pazar günü Kızılalan Kent Orman da gerçekleştirildi.

ALANYA ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ TURNUVASI TAMAMLANDI
4 kilometrelik parkurda 157 sporcunun pedal çevirdiği yarışta startları Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.
Yarışı Yıldız Bayanlarda, Azize Bekar (Alanya Doğa SK.) birinci, Dilara Şahin (Alanya Doğa SK.) ikinci ve Sıla Sude Yaman (Alanya Belediye SK.) üçüncü olarak tamamladı. U-15 kategorisinde Tahir Buğra Yiğit (Alanya Belediye SK.) birinci, Umut Paşa Tama (Samsun Ferdi) ikinci, Berke Ateştürk (Büyükçekmece Bisiklet) üçüncü oldu. U-17 kategorisinde Sinan Ilı (Nilüfer Bel.Spor) birinci, Kadir Gök (Alanya Belediye SK.) ikinci ve Barış Korkmaz (Alaiye Gençlik SK.) üçüncü oldu.

Master 40 kategorisinde Bora Tırkı (İstanbul ferdi) birinci, Yusuf Kartar (İstanbul Ferdi) ikinci ve Mehmet Bozdemir (Antalya SK.) üçüncü oldu. Master 30 kategorisinde ise Nevzat Kıral (İzmit Brisaspor K.) birinci, Oğuz Özçelik (İstanbul Ferdi) ikinci ve Deniz Kılıç (Antalya SK.) üçüncü oldu. Genç erkeklerde, Mustafa Köklü (İzmit Brisaspor K.) birinci, Serdar Anıl Depe (Antalya SK.) ikinci ve İzzet Şahin İçen (Kapadokya Bisiklet SK.) üçüncü oldu. 
Büyük erkeklerde birinci Rus sporcu Tmofey Ivanov(Format-Udmurtia), ikinci Slovakya’dan Michal Lami(Jump Sport Klub) üçüncü ise Almanya’dan Ben Zwiehoff (Msv Essen Steele) oldu. Büyük bayanlarda Alman sporcu Nadine Rieder (Amg Rotwild MTB Racing Team) birinci olurken,  Rus sporcu Ekaterina Anoshina (Rus Velo) ikinci ve İngiltere’den Kerry Macphele (Rock And Road Cycles) üçüncü olarak yarışı tamamladı.
Dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını, Alanya Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Kula, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Aldoks Başkanı Mehmet Zafer Peker, Mahmut Seydi Muhtarı Mehmet Kanmaz verdi.
Ayrıca Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, UCI Yarış Komseri Neil Simpson’a yarışa katkılarından dolayı hatıra hediyeleri verdi. Bisiklet Federasyonu adına MHK Başkanı Şükrü Aydın Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a teşekkür plaketi verdi.



Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83