Belediyeden esnafa bilgilendirme

İbrahim Cephaneci, turizm sezonu öncesi, canlı müzik yayını yapan işyerlerine yönelik bilgilendirme toplantısında “Antalya, Muratpaşa hepimizin. Kentimizi, ilçemizi, semtimizi daha güzel yapmak da hepimizin elinde” dedi.

Belediyeden esnafa bilgilendirme
Muratpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nce müzik yayını yapan işyerlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile canlı müzik yayını yapan işletmelerin temsilcileri katıldı.

Belediyenin yetkisi yok

Toplantıda Başkanvekili Cephaneci, gürültü kirliliğine ilişkin ölçüm, denetim ve idari yaptırım yetkisinin belediyede olmadığının altını çizdi ve sıkıntısız bir turizm sezonu yaşanması için bu bilgilendirme toplantısını organize ettiklerini söyledi.

‘İşbirliğine hazırız’

Kuralların, insanların birbirlerinin hakkına saygı duyarak yaşamasını sağlayan değerler manzumesi olduğunu ifade eden Başkan Vekili Cephaneci, “Esnafımızla birlikte daha güzel, sorunsuz bir sezon ve tüm yaşayanlarının mutlu olduğu bir Muratpaşa için çalışma konusunda kararlıyız. Muratpaşa Belediyesi olarak yasal çerçevede esnafımız için her tür kolaylığı sağlıyoruz. Unutulmamalıdır ki, Antalya, Muratpaşa hepimizin. Kentimizi, ilçemizi, semtimizi daha güzel yapmak da hepimizin elinde” diye konuştu.

Sorular cevap buldu

Muratpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün canlı müzik izin belgesi alma iş ve işlemleri hakkında bilgilendirmede bulunulurken Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Denetim ve Yönetim Şube Müdürü Sezer Kaya ve Çevre Mühendisi Nilgün Akbulut Çoban, Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği konularında esnafı bilgilendirdi.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Başkomiser Hüseyin Güneş ise, Kabahatler Kanunu ve Polis Vazife ve Selahiyet Kanunu hakkında sunum yaptı. Sunumların ardından canlı müzik yayını yapan işletmelerin temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 14:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83