ÇocukÇa Derneği’nden anlamlı yardım

Serik’te bulunan Serik Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Çocuk Haklarını Koruma Derneği (ÇocukÇa) ilkokulda okuyan çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

ÇocukÇa Derneği’nden anlamlı yardım

Serik ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ihtiyaç sahibi 30 ilkokulda toplam 450 öğrenciye yapılacak Kaban, Bot ve atkıdan oluşan kıyafet yardımı Kayaburnu İlkokulundan başladı. Kıyafet dağıtımına Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Kağan Oğuz, Kayaburnu Muhtarı Celil Yılgın ve Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Arseven de katıldı.

banner111

Kayaburnu ilkokulunda bulunan 25 öğrenciye yapılan yardımın ardından Buğra Kağan Oğuz, yapılacak kıyafet yardım paketlerinin bir hafta içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

Dernekleri tarafından yapılan yardım kampanyasında ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 450 öğrenciye ulaşacaklarını ifade eden Oğuz, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Derneğimiz tarafından çocuklarımıza yönelik kampanya ve seminerlerimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83