EN RENKLİ ' ANNELER GÜNÜ ' KUTLAMASI

‘Annemle Renklenmek Güzeldir’

EN RENKLİ ' ANNELER GÜNÜ ' KUTLAMASI
Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi Okul Öncesi Eğitim Öğrencileri Anneler Günü’nü ‘Annemle Renklenmek Güzeldir’ etkinliği ile kutladı. Anneler ve çocukları hep birlikte ortaya açılan beze çiçek resimleri yaptı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi Okul Öncesi Eğitimi Öğrencileri Anneler Günü’nü çok renkli bir etkinlik ile kutladı. ‘Annemle Renklenmek Güzeldir’ konulu etkinlikte ilk önce anne ve çocukların olduğu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Sergiyi gezen anneler duygu dolu anlar yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan anneler sergideki fotoğrafları izlemeye doyamadı.

ANNE VE ÇOCUKLAR BİRLİKTE RENKLENDİ

Serginin ardından okul öncesi eğitim öğrencileri annelerine mini bir dans gösterisi yaptı. Miniklerin gösterisinin ardından annelerde çocuklarının yanında sahneye çıktı. Anne ve çocukları palyaçolar eşliğinde doyasıya dans etti. Salonun ortasına açılan büyük bir bezin etrafını çevreleyen çocuklar anneleri ile boyama yaptı. Kocaman yürekli minik eller annelerine sevgilerini çizdikleri çiçekler ile gösterdi. Anne ve çocukların renkli görüntüler oluşturduğu çalışma daha sonra duvara asılarak sergilendi. 

ANNEM İÇİN ÇİÇEK

En renkli anneler günü kutlamasında minikler annelerine sevgilerini dile getirmeyi de unutmadı. Minikler annelerine sevgilerini şöyle dile getirdi:
Beren Ela Değirmenci (4): “Anneme sevgimi göstermek için ona kocaman bir çiçek çizdim. Annecim, anneler günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.”
Eylül Özer (5) : “Annemi çok seviyorum. Boyama yapmayı çok seviyorum. İki sevdiğim şey ile annemin gününü kutluyorum. Anneler Günü için anneme en güzel çiçeği çizdim.”
 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83