BAHÇEŞEHİR ALANYA BELGRAD'DA

Bahçeşehir Koleji Alanya MUN ekibi bu kez de Belgrad’a gitti.

BAHÇEŞEHİR ALANYA BELGRAD'DA
Dünyanın birçok ülkesinden katılım sağlanankonferans, genç liderler için çok kültürlülük ve demokratik değerlere yönelik diplomatik tartışmaların öğrenildiği  muhteşem bir fırsat oldu. Konferansta katılım sağlayan öğrencilerin ülkeler arası paylaşımları, yetişkinleri aratmayacak kadar profesyonel sunumlarla anlatıldı.Zengin sosyal yaşam ve özel etkinliklerin de yer aldığı Belgrad  MUN bu sene de çok konuşulacak.

Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri katıldıkları konferansta;Suriye’nin içinde bulunduğu durumu,göçmen problemini,dünyada uyuşturucu sorununu, gençlerin yaşadığı sağlık problemlerini,yine gençlerin sosyal problemlerini,dünya ülkelerinin bakış açısı ile tutumunu,Türkiye’nin görüşlerini  ve  Alanya’yı anlattılar.Konferansta tartışılan sorunlar, sunulan çözüm önerilerive görüşme sonuçları Birleşmiş Milletlere rapor edildi. BIMUN  konferansı şimdiye kadar 61 ülkeden 2168 katılımcıyı ağırladı. BIMUN 2016’ya her yıl katılan Bahçeşehir Alanya Okuluöğrencileri bu yıl da; kültürümüzün, geleneklerimizin anlatıldığıbir sunum daha gerçekleştirerek  Alanya’ya MUN anlayışının  yayılmasında bir ilki başardı ve yine yeniliklerin  öncüsü olduğunu kanıtladı.

Bahçeşehir Alanya Okulları MUN ekibi her yıl düzenli olarak katıldığı organizasyonların bu yılki katılımında da eşsiz deneyimler yaşayarak Alanya’ya döndü.Bir kez daha Alanya’mıza bu gururu yaşatan MUN ekibini tebrik ediyoruz.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83