KOMŞUNUN ALT YAPISI YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi, kanal açma aracıyla Manavgat alt yapısının röntgenini çekiyor. Alt yapıda tespit eden en küçük tıkanıklıklar açılarak aktif hale getiriliyor.

KOMŞUNUN ALT YAPISI YENİLENİYOR

 Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT), bünyesine kattığı 4 yeni kanal açma aracı ile ilçelere daha kaliteli ve hızlı hizmet veriyor. Kaş, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa’da hizmet vermeyi sürdüren kanal açma aracı yüksek teknolojisi ile arıza, hasar, tespit ve onarım işlemi görüyor. Manavgat’ta ‘Temiz Çevre İyi Gelecek’ sloganıyla hizmet vermeyi sürdüren Kanal Açma Aracı Manavgat’ın alt yapısını kışa hazırlıyor. 

banner111

ROBOTLA GÖRÜNTÜLÜ TESPİT
Manavgat’ın alt yapı röntgenini çeken araç, abone bağlantısındaki arızalar ve parsel baca tıkanmalarının yanı sıra alt yapıdaki en küçük tıkanıklıkları kanal robotu ile görüntülü bir şekilde tespit ediyor. Tıkalı ve arızalı kanallar kombine aracıyla kısa sürede temizlenip aktif hale getiriliyor. Manevra kabiliyeti yüksek olan araçlar dar sokaklarda sorunsuz hizmet veriyor. Dakikada 80 litre suyu 150 bar su basıncıyla püskürten araç, 400 milimetre çaplı kanalları açabilme kapasitesine sahip.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83