MENDERES TÜREL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Demre’nin Beymelek Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşların sıcak asfalt talebine “Bizim sözümüz senettir. Beymelek Mahallesi için 2 kilometre de benden” diyen Türel sözünü tuttu ve sıcak asfaltı döktürdü.

MENDERES TÜREL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Haziran Ayı başında Demre’de başlayan sıcak asfalt çalışmaları sonrası, ilçeye 12 kilometre asfalt dökümü gerçekleşmişti. Diğer mahallelere yapılan sıcak asfaltı gören Beymelek sakinleri, Başkan Türel’in Demre ziyareti esnasında mahalleleri için sıcak asfalt taleplerinde bulunmuştu. Türel, asfalt programında olmamasına rağmen bu talebi geri çevirmemiş, vatandaşlara, “Bizim sözümüz senettir. Beymelek Mahallesi için 2 kilometre de benden” karşılığını vermişti. Başkan Türel talimatıyla geçtiğimiz günlerde Beymelek Mahallesi’ne 2.5 kilometre sıcak asfalt döküldü. Türel’in sözünü kısa sürede yerine getirmesi mahalle sakinlerini sevince boğdu.

Beymelek sakinlerinden Salih Ünal, sıcak asfaltın gelişiyle tozdan kurtulduklarını dile getirerek, “Menderes Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Toz, topraktan kurtulduk. Söz vermişti, her zaman olduğu gibi yine sözünü tutacağını biliyorduk” diye konuştu.

Beymelek Mahallesi’nde gerçekleştirilen 2.5 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının maliyetinin yaklaşık 1 milyon lira olduğu açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83