'PAZARLAMA VE TANITIMI GÖZDEN GEÇİRELİM'

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na ‘Hoş geldiniz, Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

'PAZARLAMA VE TANITIMI GÖZDEN GEÇİRELİM'

 Vali Münir Karaloğlu’nu bugün ilk olarak Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışan Vali Karaloğlu’na, 29 bin aktif üyeye sahip ATSO hakkında bilgi verildi.

banner111
Başta turizm, tarım olmak üzere Antalya’nın ticaret ve sanayisinin konuşulduğu ziyarette, turizmi ve pazarı çeşitlendirmek gerektiğine işaret eden Vali Karaloğlu, pazarlama ve tanıtım anlayışının da gözden geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Vali Karaloğlu, kent dinamikleriyle beraber bir sinerji yaratarak ortak akılla problemleri çözmek istediklerini dile getirdi.
Vali Karaloğlu, ATSO heyetinin ardından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Antalya Şube Başkanı Hüseyin Demirezen ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yenigün ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Karaloğlu’na ‘Hoş geldiniz’ diyerek, yerel basının sorunlarını dile getirdiler. Başkan Yenigün ile yönetim kurulu üyelerinden sorunları dinleyen Vali Karaloğlu, yerel basının yerel haber odaklı çalışması gerektiğine işaret etti. Son olarak Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer makamda Vali Karakoğlu’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83