Polisten kaçan hırsız yakalandı

Manavgat'ta motosiklet hırsızlığı yapan şüpheli, polisin takibi sonucu 15 gün sonra yakalandı.

Polisten kaçan hırsız yakalandı

 22 Ağustos tarihinde Şelale Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayına karışan ve güvenlik güçleriyle arasında yaşanan kovalamacanın ardından izini kaybettiren A.K, Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonucu yakalandı. 

banner111
Manavgat Emniyet Müdürlüğünde hakkında hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapılan A.K, çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.
Kerry'den Çavuşoğlu'na teşekkür
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, görüşmede Çavuşoğlu, Suriye'de kapsamlı bir çatışmasızlık ortamı tesis edilmesine ve insani yardımlara ilişkin düzenlemeler içerdiği açıklanan ABD ve Rusya Federasyonu arasındaki mutabakattan ve bu mutabakatın Kurban Bayramı öncesinde sağlanmasından dolayı Türkiye’nin duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çavuşoğlu, düzenlemelerin sekteye uğramaması için Türkiye’nin elinden geleni yapacağını vurguladı. ABD Dışişleri Bakanı Kerry ise sürece Türkiye'nin verdiği destekten dolayı Çavuşoğlu'na teşekkür etti.
Görüşmede Suriye'deki son durum da değerlendirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 23:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83