Yücel güne şehitlerimizle başladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehit mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.

Yücel güne şehitlerimizle başladı

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı arifesi nedeniyle sabah saatlerinde, Belediye Mezarlığı’nda düzenlenen çiçek dağıtım programına katıldı; ardından şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek dua okudu.

banner111
Alanya Müftü Vekili Uzman Vaiz Ali Patır ve Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’la birlikte sahipsiz bir mezara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra şehit mezarlarını ziyaret ederek, çelenk koydu ve dua okudu. 


MEZARLIKLARDA ÇİÇEK DAĞITILDI 

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Belediye Mezarlığı’nda düzenlediği çiçek dağıtım programına katılan Belediye Başkanı Yücel, mezar ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla sohbet etti; bayramlarını kutladı. Çiçek dağıtma geleneğini sürdüreceklerinin altını bir kez daha çizen Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Vatandaşlarımız bu hizmetten memnun. Belediyemiz bugün ilçe genelindeki 21 mezarlıkta, 26 bin 465 adet yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak” dedi.

Yakınlarının mezarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar çiçek fidelerine yoğun ilgi gösterip, verilen bu hizmetten dolayı Alanya Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Ayrıca vatandaşlara gül suyu, kolonya, su, lokum ve bisküvi de ikram edildi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83