Kurban Bayramını coşkuyla kutladık

Alanya’da resmi bayram kutlaması, protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programına yüksek katılımlı coşkuyla gerçekleşti.

Kurban Bayramını coşkuyla kutladık

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın’ın da katıldığı programa halkın ilgisi büyük oldu. Belediye Düğün salonu bayramlaşma programına katılım oldukça fazla oldu.

banner111
BAKAN ÇAVUŞOĞLU “ALANYA’DA BULUNMAKTAN MUTLUYUM”

Baba ocağında Kurban Bayramını geçirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, “Kurban Bayramında Alanya’da sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “YAŞLILARIMIZIN HATIRINI ALALIM”

Bayramların, Kurban bayramı ruhuna uygun şekilde olması gerektiğini ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Kurban ibadetini yerine getirirken, şefkat ve merhamet, temizlik, insana saygı, çevrenin korunması, israftan kaçınma ve birlikteliğin gözetilmesi, her zaman gösterilmesi gereken temel duyarlılıklardır. Kurbanda yaşlılarımızın hatırını alarak, kırgınlıkları, dargınlıkları bir an olsun bırakarak, bayramın ruhuna uygun davranmalıyız” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ÖNCÜLÜĞÜNDE İLÇE PROTOKOLÜ HUZUREVİ'Nİ  ZİYARET ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü bayramlaşma programının ardından Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

Huzurevi sakinlerine bir istekleri olup olmadığını soran Kaymakam Tanrıseven, “Huzurevi, sizlere hizmet vermek için yapılmış bir devlet kurumudur. Sizleri burada mutlu görmek bizleri de mutlu eder. Sizlerin her türlü istek ve taleplerini yerine getirmeye her zaman hazırız” dedi.

Huzurevi sakinleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e ve ilçe protokolüne Bayram ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çeşitli vesileler ile kendilerinin hatırlanıp ziyaret edilmelerinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Huzurevi sakinleri, Huzurevi’nin 5 yıldızlı bir otel gibi olduğunu belirterek, emeğe geçen herkese teşekkür ettiler.

BAYRAMDA CEZAEVİ UNUTULMADI

Kurban bayramı programı çerçevesinde, Mahmutlar L Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü, tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı. Kaymakam Tanrıseven, cezaevinde kalanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki bayramları aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulundu.

KAYMAKAM TANRISEVEN "HAYIRLI VE HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM"

İstek ve taleplerini dinleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bugün sizlerle bayramlaşmak ve bayramınızı kutlamak için ilçe protokolü ile birlikte sizlerle bir araya geldik. Hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Daha önceki ziyaretlerimiz esnasında gördüğümüz kişilerin bir çoğunu şuanda burada göremiyoruz. Bundan sonraki ziyaretimizde de inşallah sizleri de burada görmeyiz. Ne kadar sıkıntı olursa olsun geleceğe dair ümitlerinizi kaybetmeyin. Her zaman ümidiniz var olunuz. İnşallah önümüzdeki bayramları aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte geçirirsiniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 19:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83