Rus İşadamları Antalya OSB'de

Karadeniz Ekonomik İş Birliği (KEİB) Rusya Ulusal Konseyi’nin öncülüğünde Antalya’ya gelen Rus işadamları, Antalya Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Rus İşadamları Antalya OSB'de

 Karadeniz Ekonomik İş Birliği (KEİB) Rusya Ulusal Konseyi Başkanı Prof. Dr. Victor Arkhipov, Türkiye Temsilcisi Erdoğan Gündüz Polat ve Rus işadamlarından oluşan heyet, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih İncir ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, yatırım ve ihracat konularında değerlendirmelerde bulunuldu. 


banner111
İŞBİRLİĞİ İHRACATA KATKI SAĞLAR 
Sanayi alanındaki yatırım ve ortaklık imkanlarını araştırmak üzere Antalya’ya gelen heyete Antalya OSB ve bölgede üretim yapan sektörler hakkında bilgi veren Başkan Vekili İncir, Rus işadamları ile her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi. Olası işbirliklerinin iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendireceğini belirten İncir, “Bölge firmalarımız dost ülke Rusya’ya uzun yıllardır ihracat yapmaktadır. Ziyaretiniz ile güçleneceğini düşündüğümüz paydaşlığımızın ticaretimize ve iki ülkenin ekonomisine olumlu yansımaları olacağı kanaatindeyiz. Antalya iklim ve coğrafi koşulları nedeniyle yılın 12 ayı üretim yapmaya oldukça uygun bir şehir olduğu gibi kalitesini ve üretkenliğini kanıtlamış bir OSB’ye sahip. Rus işadamlarıyla yeni ortaklıklar ve iş birlikteliklerinde buluşmak bizleri de mutlu edecektir” dedi. 
İKİ ÜLKENİN DE KAZANIMLARI ARTAR

Antalya programının oldukça verimli geçtiğini belirten Konsey Başkanı Prof. Dr. Victor Arkhipov ise Antalya OSB’nin ender rastlanan doğayla bütünleşik yapısının kent için önemli kazanım olduğunu vurguladı. Heyette yer alan işadamları ile Bölge sanayicilerinin yakın sektörlerde üretim yaptıklarına dikkat çeken Arkhipov, olası işbirliklerinin iki ülke içinde büyük bir kazanım olacağını belirtti. Antalya OSB ile temaslarının kesilmeyeceğini aktaran Konsey Başkanı, görüşmelerden ve heyete gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını ifade etti.





Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83