Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu'nda kayıtlar başlıyor

Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu'nda kayıtlar başlıyor

Merkeze uzak mahallelerdeki kız öğrencilerin barınma sorununu çözmek adına Alanya Belediyesi tarafından hizmete sokulan Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda ön kayıt dönemi 15-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

banner111


Kırsal bölgede yaşayan ve okuluna ulaşım sıkıntısı çeken kız öğrencilerin barınma sorununu çözmek amacıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Alanya’ya kazandırılan 120 öğrenci kapasiteli Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda yeni dönem ön kayıtları 15 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda ön kayıt tarihleri belli oldu. 15 Ağustos’ta başlayan ön kayıtlar, 22 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

KESİN KAYITLAR 22 AĞUSTOS-5 EYLÜL ARASINDA

Kesin kayıt tarihi ise; 22 Ağustos-5 Eylül tarihleri olarak belirlendi. Yurt imkanlarından faydalanmak isteyen öğrenci ve velilerin, 0551 008 78 76 numaralı hattan gerekli bilgileri alabileceği veya https://www.alanya.bel.tr/Form_Kiz_Yurdu.aspx adresinden online olarak başvurularını yapabileceği açıklandı.

ÖĞRENCİLERİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK ŞEKİLDE TASARLANDI

Yurt, merkeze uzak mahallelerdeki ortaöğretim (lise) dengindeki kız öğrencilerin sadece barınma sorununa değil, güvenliğinden sağlığına, ulaşımından yemeğine kadar her şey düşünülerek hizmet veriyor. Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu, etüt ders çalışma odası, 24 saat sıcak su, ısınma, yemek, bilgisayar odası, spor salonları, güvenlik ve ücretsiz okul servisi gibi öğrencilerin bütün sorunlarına hitap eden birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca yurt içinde engelli öğrenciler için özel tasarlanan odalar da mevcut.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83