ALANYA'DAN URFA'YA BÜYÜK DESTEK

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Dünya Yaşlılar Derneği Alanya-Anamur Koordinatörlüğü işbirliği ile toplanan kitaplar, üniversiteye hazırlanan Şanlıurfa Hilvan Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerine gönderildi.

ALANYA'DAN URFA'YA BÜYÜK DESTEK

Üniversite sınavına hazırlanan Hilvanlı öğrencilerin kitap talebini değerlendiren Osmaniye Kuaför sahibi ve Dünya Yaşlılar Derneği Alanya-Anamur Koordinatörü Osmaniye Kurşun, Alanya Belediyesi’nin desteği  ve arkadaşlarının yardımları ile yaklaşık 500 kitap topladı. Kitaplar, Alanya Belediyesi’nin desteği ile Urfa Hilvan Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerine gönderildi.

banner111
Kitap desteği ile ilgili bilgi veren Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Bilal Nurgül ve Osmaniye Kurşun, “Hilvanlı öğrencilerden gelen bu isteği değerlendirdik. Lise son sınıfta okuyan ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için çevrenin de desteği 8 kolide oluşan yaklaşık 500 kitap topladık. Kolilerde üniversiteye hazırlık kitaplarının yanı sıra roman ve hikaye kitapları da yeralıyor.” ifadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83