ALKÜ'DEKİ KULÜPLERDEN ORTAK ÇALIŞMA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrenci Kulüplerinin birlikte yürüttüğü ‘Sanat ve Spor Günleri’ öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

ALKÜ'DEKİ KULÜPLERDEN ORTAK ÇALIŞMA

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrenci Topluluğunun organize ettiği ‘Sanat ve Spor Günleri’ sona erdi.  Üç gün boyunca devam eden etkinliğe Radyo ve Sinema Kulübü, Resim Kulübü, Sosyal Sorumluluk Kulübü, Spor Kulübü, Fotoğraf Kulübü, Müzik Kulübüyle birlikte üniversiteli öğrenciler büyük bir katılım gösterdi. Keyifli bir üç gün geçiren öğrenciler üniversitede yapılacak etkinlikler hakkında da öğrenci kulüpleri tarafından bilgilendirildi. Kulüplere kayıt olan öğrenciler,  kayıt yaptırdıkları kulüplerin faaliyetlerine de katılım sağlayarak kariyerleri içinde bir deneyim kazanma şansına sahip olacaklar. 

banner111



Yapılan etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Akınet "Üç gün süren etkinliğimizin sonuna geldik. Öğrenci kulüpleriyle birlikte birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Güzel bir organizasyona imza attığımızı düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin üniversitemize katkı sağlayacağına inanıyorum. Sadece üniversitemize değil aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımızın yaşamında bir takım deneyimler kazanması açısından da bu tür etkinlikleri önemli buluyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ederim."



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83