ALKÜ’YE MİLLETVEKİLİ ZİYARETİ

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ALKÜ Rektörü Prof. Dr Ahmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

ALKÜ’YE MİLLETVEKİLİ ZİYARETİ

 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İşletme Fakültesi’nde üniversitenin Alanya ÜniAk grubunun düzenlediği programa Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Gültekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ÜniAK öğrencileri katıldı. Öğrencilerin üniversite bahçesinde kurduğu Çanakkale Çadırını ziyaret eden Rektör Pınarbaşı ve Milletvekili İbrahim Aydın, Çanakkale menüsü kapsamında ÜniAk  tarafından hazırlanan hoşaf 'tan içtiler.

banner111
Çanakkale çadırında öğrencilerle birlikte fotoğraf çekildikten sonra İşletme Fakültesi Toplantı salonuna Ak Parti heyeti burada Rektör Pınarbaşı ile bir süre sohbet etti. Rektör Bey Ak parti Milletvekili İbrahim Aydın’a üniversitenin gelişimi ile ve Alanya'da yapmak istediklerini uzun uzun anlattı. Ayrıca Pınarbaşı, Ak Parti heyetine Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cikcili’de yapılacak olan merkez kampus için tahsis edilecek olan 250 dönüm arazi  dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel’e de teşekkür etti.




“YÖK BİZİ SEÇTİ” 

Ak Parti heyetine, YÖK Başkanı’nın Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine verdiği destekten de bahseden Pınarbaşı, “Sayın YÖK Başkanımızın seçtiği 8 üniversite içinde bizde varız.  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, YÖK’ün İhtisaslaşma için seçtiği 8 üniversiteden birisi oldu.  Bu bizi çok gururlandırdı.  Biz de Alanya’mız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Alanya'da biz sağlık alanında ön plana çıkmak istiyoruz.  Çünkü Alanya, sağlık turizmi açısından da, iklim, konaklama, ulaşım olarak çok önemli noktada” dedi.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın ise Rektör Pınarbaşı ile sohbetinde, "Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'ya üniversite kurulması için çok uğraştı. Bütün gelişmeleri bizzat kendisi takip etti.  Sayın Bakanımız Alanya'ya büyük önem veriyor ve Antalya’nın eğitim şehri olmasını çok istiyor.  6’inci üniversite de inşallah Manavgat’ta olacak" dedi.




Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83