ALTSO'da nefes aldılar

ALTSO Akademi'nin, 2017 yılı birinci dönem kişisel gelişim seminerleri kapsamında, ‘Nefesin Sihirli Gücü’ konulu eğitim ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

ALTSO'da nefes aldılar
Nefes Teknikleri Eğitmeni Serdar Koşar’ın konuşmacı olarak yer aldığı eğitime, çok sayıda kişi katıldı.
‘Birkaç hafta yemek yemeden, birkaç gün su içmeden yaşayabiliyorken, birkaç dakika nefessiz yaşayamıyoruz’ diyerek nefesin önemini anlatan Koşar, nefes alma, nefes verme, nefes tutma döngüsü hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

KOŞAR: “OKSİJEN ENERJİYE DÖNÜŞMESİNİ SAĞLAR”

Koşar, : “Nefes alış verişleri yaşamımız açısından en önemli gereksinim olan oksijen ve karbondioksit değişimini sağlar. Oksijen hem bedenimizdeki toksinleri atar, hem de yediğimiz besinlerin yakılıp enerjiye dönüşmesini sağlar. Oksijen vücudun ana ihtiyacıdır. Tüm metabolizmanın hareket edebilmesi, organların, hücrelerin beslenebilmesi, sinir sisteminin ve beynin çalışabilmesi için gereklidir. Yeterli oksijen alınmaması zihinsel bulanıklık, negatif düşünce, depresyon, bilinçsiz eylem ve davranışlar gibi birçok psikolojik sorunlara neden olabilir” dedi

Her kişinin nefes alış verişinin aynı parmak izi gibi farklı olduğuna da değinen Koşar, eğitim boyunca katılımcılara nefes alışverişlerle ilgili alıştırmalar yaptırdı.

ALTSO Akademi’nin 2017 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, 08 Nisan 2017 Cumartesi günü İlker Acar’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Eşeğim Olur Musun?’ eğitimiyle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83