ALTSO'DAN İLK YARDIM EĞİTİMİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilecek olan İlk Yardım Eğitimi için ön kayıtlar başladı.

ALTSO'DAN İLK YARDIM EĞİTİMİ
Bilindiği gibi Kanun gereği, tehlike sınıfı ne olursa olsun çalışan sayısı kaç olursa olsun İlk Yardımcı bulundurmak zorunlu hale geldi.

Bu yönetmeliğin amacı; fertlerin ve toplumun temel sağlık bilgisinin artırılması, ilkyardım bilgi ve becerisinin topluma öğretilmesi, tüm kamu ve özel kurum/kuruluşlarında personel sayılarına göre ilkyardımcı bulundurulması ile kazalara bağlı ölüm ve sakatlık riskinin azaltılması; bu doğrultuda ilkyardım eğitici eğitmeni, ilkyardım eğitmeni ve ilkyardımcı yetiştirilmesi ile bu eğitimleri düzenleyecek merkezlerin açılış, işleyiş ve denetimi ile ilgili usul ve esasları düzenlemek.

Bu amaçla ALTSO'nun gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri kapsamında 16 saatlik İlk Yardım eğitimleri düzenlenecek ve eğitimler 2 gün sürecek. 
Eğitim ücreti 120,00 TL olup, bir sınıf için kontenjan 10 kişi ile sınırlı. Başvurmak isteyenlerin 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğrafla birlikte en geç 15 Nisan 2016 Cuma günü saat 17:00’ye kadar ekte bulunan başvuru formunu doldurarak ALTSO'nun Eğitim Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmekte.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83