BAHÇEŞEHİR ALANYA KALDIĞI YERDEN DEVAM

Bahçeşehir Alanya öğrencileri katıldığı her yarışmada isimlerini derece listesine yazdırmayı başardılar.

BAHÇEŞEHİR ALANYA KALDIĞI YERDEN DEVAM

Geçtiğimiz yıl Türkiye 4’üncülükleriyle Alanya’mızı gururlandıran Bahçeşehir Alanya, 2015-2016 eğitim öğretim yılında da yine kendisinden bekleneni gerçekleştirmeye devam etti. 

banner111
Bahçeşehir Alanya kurulduğu günden itibaren başarılarıyla Alanya’yı defalarca gururlandırdı. Son olarak Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Doğan Egmont Yayıncılık işbirliğiyle bu yıl 8’inci kez düzenlediği "Geleceğin Yazarları" adlı “Hayvan Hikayeleri” öykü yarışmasında Bahçeşehir Alanya Edebiyat Öğretmeni Hidayet Börekçi danışmanlığında Yaratıcı Kalemler Kulübü öğrencisi Melis Kaya, Türkiye 3’üncüsü oldu.

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlediği yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilerin yazılarından oluşan bir kitap yayınlanacak. Akdeniz Bölgesinde, Bahçeşehir Alanya öğrencisi derece alarak yayımlanacak bu kitaba öyküsüyle damga vurmayı başardı.
Yine bu yıl, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası öykü ve kompozisyon yarışmalarında Bahçeşehir Alanya ilk üçteki yerini kimseye kaptırmazken, 11’inci sınıf öğrencileri Yasemin Deniz Aslan, Ahsen Begüm Pınarbaşı, 10’uncu sınıf öğrencileri Melis Kaya ve Burak Başusta daha birçok başarıya imza atacaklarının garantisini de verdi.  
“Yazmak bir sanattır, yazmak birikim ve emektir, entellektüel bireyler okuyarak ve yazarak ortaya çıkar.” düşüncesiyle hareket eden Bahçeşehir Alanya, başarılarıyla Türkiye çapında adını ve sesini duyurmaya devam ediyor.    


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83