DEVLET BÜYÜKLERİ ADİN'DE

Türk turizminin dış pazarda yaşayabileceği muhtemel daralma riskine karşı Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir Ünal, Türk turizminin başkenti Antalya'da turizm sektörü temsilcileri ve yatırımcıları ile bir araya geldi.

DEVLET BÜYÜKLERİ ADİN'DE

 Turizm sektörünün güncel sorunları üzerine bir değerlendirme yapan Bakan Ünal, turizmin yarınları adına yapılan stratejik planlardan bahsetti. Pek çok zincir otel temsilcisinin katıldığı organizasyonda Adin Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal Bey alternatif turizm sektörünü temsilen hazır bulundu. Bakanlık davetiyle iştiraklarını gerçekleştiren Hasan Uysal toplantı sırasında sektör ile ilgili yaptığı açıklamalarla toplantıda aktif bir rol üstlendi.

banner111

TURİZM YATIRIMCISI OLARAK BAKANLIĞIN DESTEKLERİNDEN MEMNUNUZ

Uzun zamandır turizm sektöründe sektöre kattığı markalar ve yatırımları ile adından söz ettiren Hasan Uysal toplantıda yaptığı konuşmada, bakanlığın; Türk turizmine ve turizm yatırımcısına verdiği destekten ötürü müteşekkir olduğunu belirtmenin yanı sıra krediler konusunda sağlanan avantajların, hazine arazilerinin kullanımına ilişkin yapılan esnekliğin, ve yine sektörü canlı tutmak adına devlet memurlarına verilen tatil teşviklerinin altını çizen Uysal, bu konuda bakanlığın böyle bir organizasyonu Antalya'da yapmasının, sorunun yerinde çözümü açısından önemli olduğuna değindi. 

Öte yandan bir Doğu Akdeniz ülkesi olan Türkiye'nin ev sahipliğinde uluslar arası fuarların Antalya gibi güney sahillerinde yapılması konusunda öneriler sunan Hasan Uysal, böylelikle ülke turizminin zamanla katma değeri olan daha büyük marka olacağına ve böylelikle krizlerden daha az etkileneceğine değindi. 

2015 sezonunda yenilerek sektöre taze bir başlangıç yapan Adin Beach Hotel, açılışından bu güne kadar pek çok devlet büyüğünü ağırladı. Bu kapsamda açıklamalar yapan Adin Beach Hotel Genel Müdür Selim Soylu " Adin Hotel olarak bu güne kadar pek çok devlet büyüğünü ağırladık. Lakin özel hayatın korunaklılığı ilkesince bu güne kadar hiç bir konaklamadan ne basını ne de sektörümüzü haberdar ettik. Bu standartlarda bir otel olarak, Turizm Bakanlığınca aldığımız davet ile alternatif turizm sektörünü temsil etmemiz hem doğal hem de gurur verici bir durum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83