Bahçeşehir'de elektrik tehlikesi anlatıldı

AEDAŞ, gelecek nesilleri enerji konusunda bilgilendirmek üzere attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Alanya Bahçeşehir Kolejinde 135 ilkokul öğrencisine, elektriğin tehlikelerinden korunma ve doğru kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.

Bahçeşehir'de elektrik tehlikesi anlatıldı
Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde geleceğin nesillerine özel programlar geliştiren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Antalya’nın Alanya ilçesinde ilkokul öğrencilerine elektriğin doğru kullanımı ve tehlikelerinden korunmanın yollarıyla ilgili eğitim verdi. Alanya Bahçeşehir Kolejinde ilkokul 2,3 ve 4. Sınıflardan 135 öğrenci, 10 öğretmenin yanı sıra Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Turan Sağlam, AEDAŞ Antalya Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı, Isparta Bölge Müdürü Niyazi Kıvılcım, Burdur Bölge Müdürü M.Emin Şekeroğlu, Okul Kurucu Müdürü Cihan Baba ve bazı öğrenci velilerinin de katıldığı eğitim programında çocuklara elektriğin ne olduğu, doğru kullanımı ve tehlikeleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitime yüksek oranda katılım gösteren öğrencilere, program sonrası olası tehlikelerden korunma amacı ile prizlere takılmak üzere “Anne prize bu kapağı tak, beni bu tehlikeden koru” yazan plastik kapaklar hediye edildi. Okul Kurucu Müdürü Cihan Baba, etkinliği düzenleyen AEDAŞ yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, çocukların tehlikelerden korunmasına yönelik yapılan bilgilendirmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83