BAHÇEŞEHİR'DEN BİR YENİLİK DAHA

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Etkili bir sunum ve eğitimin amaçlandığı programda Alanya’da tanınmış bir isim olan Psikolog Sayın Şahin Çifti velilerle buluşturuldu.

BAHÇEŞEHİR'DEN BİR YENİLİK DAHA
Küçük gruplar halinde düzenlenen eğitim programında 3. sınıf velileri iki ayrı oturum şeklinde Psikolog Şahin Çiftçi ile bir araya gelerek “Çocuğa Sorumluluk Duygusu Kazandırma Yöntemlerini” hakkında görüştü. 

Psikolog Sayın Şahin Çiftçi velilerin sorularını yanıtlayarak; doğru düşünülen yanlışlar, çocuklara yaklaşım şekilleri, onların sorumluluk duygusunu edinebilmeleri için yapılması gerekenler hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı. 

Program sonunda velilere katılım belgelerinin tesliminin yanı sıra Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Sayın Burcu Baba değerli paylaşımları için Sayın Şahin Çiftçi’ye belgesini takdim etti. Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Sayın Burcu Baba ve Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, velilerin memnuniyetlerini dile getirmeleri üzerine, eğitimlerin farklı isimlerle davam edeceği bilgisini verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83