BAHÇEŞEHİR, ÜNİVERSİTE REKTÖR DANIŞMANINI AĞIRLADI

30 Mart Çarşamba günü saat 09.30’da Bahçeşehir Alanya konferans salonunda 11. ve 12. sınıf öğrencileri, Bahçeşehir Üniversitesi Basın ve İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı Sayın Turgay Polat ve Kurumsal İletişim Direktörü Sayın Eray Mazanoğlu ile buluştu.

BAHÇEŞEHİR, ÜNİVERSİTE REKTÖR DANIŞMANINI AĞIRLADI

  “Yeni Dünya Düzeninde Üniversite Öğrencisi Olmak”  başlıklı sunumda öğrencilere gelişen dünyanın fırsatlarından, proje üretmenin öneminden, Türk öğrencilerin üniversite ve eğitim alanında bulunduğu konumdan bahsedildi. Sayın Polat, sunumunda yurt dışı eğitim fırsatlarının ne kadar önemli olduğunu, iyi bir gelecek için yapılması gerekenleri, doğru bilinen yanlışları tek tek örnekleri ile açıkladı. Dünya ve Türkiye gündeminden verilen çarpıcı örnekler ile üniversiteden önce girişimciliğin önemini vurguladı. Gelişen eğitim sisteminde beliren çözümleri, projeleri anlattı. 

banner111
 “Yeni Dünya Düzeninde Üniversite Öğrencisi Olmak” konulu seminerde Sayın Turgay Polat, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), Ulusal Sınav Türleri ve Sorunları, Neden Üniversite?,  Dünyada Üniversite Algısı İle Türkiye’deki Algı Örtüşüyor Mu? Geleceğin Örnek Hikayeleri, Üniversitelere Başvuru Yolları?, Üniversite Tercihlerinde ve Başvurularında Neler Yapılmalı?  Yeni Dünya Düzeninde Üniversite Öğrenci Alımlarının Şekilleri, ApplyBAU ,Üniversite Kabul Mektupları vb. birçok konuda öğrencileri aydınlattı. Sayın Turgay Polat, sunumun sonunda katılımcı öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

 Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Turgay Polat iletişim bilgilerini öğrencilerle paylaşarak her zaman yardıma hazır olduğunu, Bahçeşehir Alanya öğrencileri için Bahçeşehir Alanya Kurucuları Sayın Burcu Baba ve Sayın Cihan Baba ile iletişimde olduklarını belirterek sunumlarını sona erdirdi.




Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83