BAHÇEŞEHİR’DE KARNE HEYECANI

Bahçeşehir Koleji Alanya’da başarı dolu 2015-2016 Eğitim - Öğrenim Yılının birinci dönemi sona erdi.

BAHÇEŞEHİR’DE KARNE HEYECANI

 Öğrencilerin coşku dolu karne törenleri görülmeye değerdi.  Bahçeşehir Koleji Alanya Fen-Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Sibel Arıkan ve Bahçeşehir Koleji Alanya Anaokulu-İlkokul-Ortaokul Müdürü Sayın Metin Altun, akademik-sosyal-spor başarılarının elde edildiği 2015-2016 Eğitim-Öğrenim Yılının birinci döneminin sonunda öğrencilere başarı belgelerini ve madalyalarını  takdim etti.

banner111
Karne gününe damgasını vuran ise Bahçeşehir Koleji Alanya’nın sadece bir dönemde elde ettiği başarıların dile getirilmesi oldu. Her geçen gün yeni başarı haberlerinin geldiği Bahçeşehir Koleji Alanya sadece 2015-2016 Eğitim Öğrenim Yılının birinci döneminde  spor dalında 4 Alanya Şampiyonluğu, 4 Antalya Şampiyonluğu, Alanya 2.liği ve Alanya 3.lüğü dereceleri, akademik alanda Türkiye genelinde düzenlenen deneme sınavlarında 151 Türkiye birinciliği, Alanya’da Trinity Sertifikası sınavına giren tek okul Bahçeşehir Koleji Alanya Cambridge sınavında da 558 öğrencisinin sertifikalandırılması, Bahçeşehir Koleji Alanya tüm kademeleri ile Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen Değerler Eğitimi Başarılı Okul Belgesi almaya hak kazanması, sanat dalında öğrencimiz Ilgaz Yıkılmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında Türkiye birinciliği elde etmesi ,satranç, akıl oyunları vb  sayısız turnuva katılımı ve dereceleri, TEOG sınavında 104  tam puan ile başarı ortalaması 93,2 ile yer aldı.Öğrencilerin tatil heyecanını bekletmemek adına sadece başarıların bir kısmına yer verildi.  Birçok alanda gerçekleşen yarışmalar hâlâ devam ediyor olmasına rağmen elde edilen dereceler törene katılan veliler tarafından takdir topladı. 
Her geçen gün akademik ve sosyal başarılara imza atan Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri, verimli geçen bir dönemin sonunda sömestr tatiline çıktı. 
Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi tören sonunda, öğrencilerini iyi bir tatil geçirmeleri dilekleriyle uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83