BAHÇEŞEHİR’DE MUHTEŞEM MÜZİKAL

Bahçeşehir Alanya İlkokul 1.sınıf öğrencileri büyük bir özenle çalışarak hazırladıkları “PIRATES VS MERMAIDS” “Korsanlar ve Denizkızları” adlı oyunu anne ve babalarına sergilediler. Oyun hem İngilizce idi hem de oyunda birçok şarkı,dans ve diyaloglar vardı.Tüm sınıf seviyelerinde çift dilli eğitim yapan Bahçeşehir Koleji Alanya, bu kez ilkokul öğrencileri ile öğrendiklerini muhteşem bir müzikal aracılığıyla sahneledi.

BAHÇEŞEHİR’DE MUHTEŞEM MÜZİKAL

 Bahçeşehir Koleji Alanya bir kez daha farkını dünya standartlarında verdiği üstün eğitim anlayışı ile ortaya koydu. Velilerin yoğun ilgisi ve coşkusu görülmeye değerdi. Tüm öğretmenlerin -özellikle İngilizce Öğretmenlerinin- büyük desteğiyle sahnelenen bu güzel oyunda öğrencilerin aynı anda hem dans ederek hem konuşarak müzikali sergilemeleri oldukça başarılıydı. Ayrıca öğrencilerin İngilizce aksanlarının oldukça iyi olması da dikkat çekiciydi. Bununla birlikte ”İngilizce Bahçeşehir’de öğrenilir!” sloganını ispat etmiş oldular. Özenle hazırlanan kostümler ve sahne, ışıklar eşliğinde adeta bir şölen havasındaydı. 



banner111
Oyunun sonunda profesyonelleri aratmayacak şekilde seyirciyi selamlayan minik öğrencilerin heyecanı ve neşesi gözlerinden okunuyordu. Okul Müdürü Sayın Metin Altun’un da sahnede oyuna küçük rolü ile dahil olması sürpriz oldu. Kendilerini kutlayan Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucuları Burcu Baba ve Cihan Baba bu muhteşem müzikali hazırlayan, sunan ve sergileyen herkese teşekkür ederek İngilizce öğretiminin Bahçeşehir Koleji Okulları açısından önemini sözlerine eklediler. Konukların alkışları eşliğinde son bulan gösteri görülmeye değerdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83