SİRİUS DELUXE’DE KUTLAMA

Geçtiğimiz yıl 1 Haziranda kapılarını misafirlerine açan Sirius Deluxe Otel genel müdürü İsmet Ergüleç, üst üste gelen misafir memnuniyeti başarı ödülleri için 2015 yılında tesiste görev yapan tüm çalışanlara teşekkür etti.

SİRİUS DELUXE’DE KUTLAMA

 Bu yıl Türk turizmi tarihinin en, zorlu, en kritik sınavlarından birini veriyor. Gerek işletmeciler, gerek çalışanlar açısından 2016 turizm sezonu bir hayli zorlu geçecek gibi görünüyor. Otellerin doluluklarının düşük olması ve rakamların, beklentilerin altında seyretmesi personel sayılarının azalmasına sebep oluyor. Tamda bu noktada çalışanların moral ve motivasyonlarının yüksek olması büyük önem arz ediyor. 

banner111
HEPSİNİ BİR ARADA KUTLADILAR

Geçtiğimiz yıl 1 Haziranda kapılarını misafirlerine açan Sirius Deluxe Otel genel müdürü İsmet Ergüleç, üst üste gelen misafir memnuniyeti başarı ödülleri için 2015 yılında tesiste görev yapan tüm çalışanlara teşekkür etti.  Aynı zamanda insan kaynakları tarafından organize edilen, 2016 Ocak, Şubat, Mart, Nisan Aylarında doğan 43 personelin doğum günlerini kutlayarak, iki kutlamayı bir arada gerçekleştirdiler.  

Düzenlenen organizasyonda kısa bir konuşma yapan genel müdür İsmet Ergüleç, ‘’ Türk turizmi zorlu bir sınavdan geçiyor. Bu sınavı hep birlikte başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Aldığımız ödüller, canla başla çalışan personelimize, kardeşlerimize aittir. Bu anlamda, departman yöneticilerimiz başta olmak üzere, tüm çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın, birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte devamını diliyorum. Ayrıca ekip arkadaşlarımıza yönelik, motivasyon odaklı bu tür organizasyonlara ilerleyen günlerde devam edeceğiz’’ dedi. Ergüleç, 2016 son dört ayında doğan 43 kişiyi sahneye davet ederek, pasta kesiminin ardından, doğum günü olanları tek tek tebrik etti.

HAKAN YENİ, TEŞEKKÜR ETTİ 

Aynı tesiste kat hizmetleri müdürü olarak görev yapan ve 7 Şubat doğumlu olan Hoted onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni, insan kaynakları tarafından organize edilen programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve genel müdür İsmet Ergüleç’e, doğum günü olan 43 kişi adına teşekkür etmesiyle program sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83