BİLİM DANIŞMA KURULU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Alanya Belediyesi, Akademik Araştırmalar Merkezi Bilim Danışma Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

BİLİM DANIŞMA KURULU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

 Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde yapılan toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Prof. Dr. Hayri Duman, Prof. Dr. Süleyman Uyar, Prof. Dr. Abdülgani Arıkan, Yrd. DÇ Dr. Hüseyin Avsallı ve Öğretim görevlisi Ezgi Kıldırgıcı katıldı.

banner111
Alanya Belediyesi Akademik Araştırmalar merkezinin projelerinin değerlendirildiği ve fikir alışverişinde bulunulduğu toplantı sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Merkezin kuruluşundan sonra ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Projeleri değerlendirerek, hocalarımızla fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. 
20 Temmuz 2015 tarihinde, 30 üniversiteden 66 akademisyenin katıldığı toplantıda gündeme gelen Alanya Belediyesi öncülüğünde Akademik Araştırmalar Merkezi’nin kurulması konusu, Belediye Meclisi’ne taşınarak, Belediye Meclisinin 4 Ağustos 2015 tarihindeki oturumunda oy birliği ile kabul edilmişti.

Alanya Belediyesi, Akademik Araştırmalar Merkezi ile Alanya'da bulunan üniversiteler ve Alanyalı akademisyenler ile nitelikli iletişimin sağlamasını amaçlıyor.  Ayrıca,  Alanya Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projeler ile şehrin gelişimi ve turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerde ihtiyaç duyulan akademik bilginin elde edilmesi hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83