TİYATRONUN KALBİ BAHÇEŞEHİR’DE ATTI

Bahçeşehir Alanya bu yıl da her yıl olduğu gibi tiyatro şölenine ev sahipliği yaptı. 11-12-13-14-15 Nisan tarihlerinde 4.sınıf öğrencileri “Ormanın Bekçileri” adlı tiyatro oyunuyla izleyenleri büyülediler.

TİYATRONUN KALBİ BAHÇEŞEHİR’DE ATTI

 Bahçeşehir Alanya öğrencisi olmanın farkıyla çok yönlü yetişen öğrenciler, akademik başarılarıyla gurur kaynağı oldukları gibi sosyal aktiviteleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Akademik anlamda Türkiye birincilikleriyle gururlandıran 4. sınıf öğrencileri sahnede de tiyatro sanatçılarına taş çıkaran oyunculuk performanslarıyla göz doldurdu. Öğrencilerin büyük başarı sağladığı oyunda öğretmenlerin de başarısı gözler önüne serildi.

banner111

11 Nisan akşamı 4E sınıfı ile başlayan tiyatro şöleni 12 Nisan akşamı 4B sınıfı, 13 Nisan akşamı 4A sınıfı,13 Nisan akşamı 4C sınıfı ile devam etti ve 15 Nisan akşamı 4D sınıfının gösterisiyle sonlandı. Büyük beğeni toplayan oyunların farklı okullardan öğrencilere de sergilenmesi talepleri geldi. 

Uzun soluklu olan tiyatroyu usta birer sanatçı gibi sahneye taşıyan öğrencilerin oyunları sık sık seyircilerin alkış sesleriyle durakladı. Başarının değişmeyen adresi olmaya devam eden Bahçeşehir Alanya’da bu haftaya küçük yürekleriyle sahnede devleşen 4. sınıf öğrencileri damga vurdu. 11-15 Nisan tarihleri arasında tiyatronun kalbi Bahçeşehir'de attı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83