ŞAHİN'DEN ÇAVUŞOĞLU VE ERDOĞAN'A DİREK UÇUŞ TEŞEKKÜRÜ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "İran'dan direkt uçuşların başlamasıyla ilgili olumlu gelişmeler var. Bu konuda bölgemizin taleplerini dikkate alan başta Alanya'mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep TayyiP Erdoğan'a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

ŞAHİN'DEN ÇAVUŞOĞLU VE ERDOĞAN'A DİREK UÇUŞ TEŞEKKÜRÜ

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

banner111
"Çalışma programımızın içerisinde yer alan Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na İran'dan direkt uçuşların başlamasıyla ilgili olumlu gelişmeler var. Bu konuda bölgemizin taleplerini dikkate alan başta Alanya'mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep TayyiP Erdoğan'a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

BÖLGEMİZİN TALEPLERİNİ SAYIN ÇAVUŞOĞLU'NA İLETMİŞTİK

Daha önce bu konuda Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu'yla yaptığımız toplantılarda bu talebimizi iletmiştik. Başta Sayın Çavuşoğlu'nun girişimleri daha sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İran Cumhurbaşkanı Sayın Hasan Ali Ruhani'yle temaslarının ardından beklediğimiz müjde geldi. Artık, İran'dan bölgemize uçuşların başlaması an meselesi. Bu konuda bölgemizden gelen talepleri dikkate alan başta Alanya'mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım."

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 18:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83