AKPAD’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği tarafından Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri kapsamında15-16 Nisan tarihlerinde Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yöreler ve Bölgeler Bakliyatlı Yemek Yarışmasına” katkı sağlayanlar için kokteyl verildi.

AKPAD’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Banana Otelde gerçekleştirilen plaket töreni ve kokteyle, ALKÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Pınarbaşı, Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı Zeki Açıköz, AKPAD Başkanı Baki Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Yemek yarışmasında dereceye giren aşçılar katıldı.

banner111
Gecenin açılış konuşmasını yapan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak,15-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştiren Yöreler ve Bölgeler Bakliyatlı Yemek Yarışmasına katkı sağlayan kurum ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. Ardından konuşan Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, yemek yarışmasına katılan aşçıları tebrik etti. Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ”Alanya’nın yemek kültürünün Türkiye ve Uluslararasıalanlardatanıtılması için Amatörkardeşlerimizeelimizden gelen desteği sağlıyoruz. Çünkü bir kentte turizmin iyi olmasının en önemli kilit taşı aşçılardır. Tüm aşçı kardeşlerimizin Turizm Haftasını ve Aşçılar Bayramını kutluyorum” dedi.
Konuşmamaların ardından 15-16 Nisan tarihlerinde Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yöreler ve Bölgeler Bakliyatlı Yemek Yarışmasına” katkı sağlayan dernek ve kurumlara teşekkür plaketiverildi. Teşekkür plaketi, AlanyaBelediyesive Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’e takdim edildi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83