BAŞKANLAR 3. KEZ BİR ARAYA GELDİ

Geçmişten günümüze merkez ve beldelerde görev yapan belediye başkanları 3. kez bir araya geldi.

BAŞKANLAR 3. KEZ BİR ARAYA GELDİ

 Demirtaş Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanı Yusuf Karagöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Sunstar Otel’de yapıldı. Toplantıya Alanya merkez ve beldelerde bugüne kadar görev yapan belediye başkanları katıldı.

banner111
Sabah kahvaltısının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Demirtaş Belediyesi’nin kurucu Başkanı Yusuf Karagöz, davetine katılan belediye başkanlarına teşekkür etti. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden eski Oba Belediye Başkanı  ve Milletvekili Hayri Doğan’a başsağlığı dileyen Yusuf Karagöz, ‘’Bugün tekrar sizlerle burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu toplantının 1. Sini Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel gerçekleştirmişti. Bu toplantılara vesile olan Adem Başkanımıza teşekkür ederim’’ dedi. 

Dikmetaş ve Söğüt Yaylalarının bu yaz asfaltlanacağını toplantıda öğrendiğini belirten eski Demirtaş Belediye Başkanı Yusuf Karagöz, ‘’Demirtaş konumu ve nüfusu ile ilçe olmayı hak eden bir mahalle ve 22 mahallesi bulunmaktadır. Belediye Başkanımız da buraya bağlı Dikmetaş ve Söğüt yaylalarının bu yaz asfaltlanacağı müjdesini verdi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

İNSANLAR YAŞADIKLARI ŞEHİRDE MUTLU OLMALI

Alanya’yı merkez ve mahalleleri ile bir bütün olarak gördüklerini ve hizmet ederken de buna dikkat ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Öncelikle bölgemize bugüne kadar hizmet eden ve şehrimizin bu noktalara gelmesinde büyük emekleri olan belediye başkanlarımız ile bir arada olmaktan onur ve gurur duydum. Alanya Belediyesi olarak her zaman söylediğim gibi tek amacımız insanları mutlu etmek ve öz değerlerimize sahip çıkmak. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. İnsanlarımız yaşadıkları şehirle gurur duymalı ve mutlu olmalı. Alanya Belediyesi de gece gündüz bunun için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83