EĞİTİM KONGRESİNDE ALANYA’DAN TEK İSİM BAHÇEŞEHİR

Bahçeşehir Alanya Ailesi Türkiye’de gerçekleşen eğitim konferansı ve kongrelerine özenle katılım sağlayarak değişen eğitim sisteminin içinde yer almaya devam ediyor.

EĞİTİM KONGRESİNDE ALANYA’DAN TEK İSİM BAHÇEŞEHİR

 Bahçeşehir Alanya Koleji de “Anaokulundan Üniversiteye” sloganıyla bu yolda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve sonucunda Alanya’nın zirvedeki tek adresi olmayı başarıyor. 

banner111
18-20 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi”ne Bahçeşehir Alanya Anaokulu ekibi Alanya’dan katılım sağlayan tek kurum oldu.

İnsanî, Millî ve Özgün model arayışları çerçevesinde erken çocukluk dönemi eğitiminin yeniden değerlendirilmesi amacıyla bu yıl ilk kez  düzenlenen kongre,  “Ne Kadar Erken O Kadar İyi!” mottosuyla konunun uzmanı pek çok bilim adamı ve eğitimciyi bir araya getirdi. 
Kendi çocuğumuz için isteklerimizi bütün Türkiye’nin çocukları için istemek fikrinin temel ilkesini oluşturduğu kongrede 160 Bildiri, 11 Atölye Çalışması ve 10 Çalıştay 180'den fazla bilim insanı tarafından  sunuldu.

T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'nın da katıldığı kongrede “Her çocuk kendine özgü bir dünyadır; biriciktir, farklıdır. Eğitimleri de bu bakışla şekillenmelidir. düşüncesi derinlemesine ele alındı.

Uluslararası Erken Çocukluk Eğitim Kongresi’ne Alanya’dan sadece Özel Bahçeşehir Alanya Anaokulu Müdür Yardımcısı Gamze Alev Dim, eğitim kadrosunda Deniz Vural, Kevser Özdemir, İrem Kaygusuz ve Serpil Cansevdi katıldı. 



Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83