'FİDAN KARDEŞİ' OLDULAR

Peri Anaokulu öğrencileri, Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu öğrencileriyle birlikte fidan dikerek 'fidan kardeşi' oldular.

'FİDAN KARDEŞİ' OLDULAR

Alanya'nın Büyükhasbahçe Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Peri Anaokulu, önemli bir etkinliğe daha imza attı. 21-26 Mart günleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle Oba'da bulunan Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu'nu ziyaret eden Peri öğrencileri, engelli bireylerle bir araya gelerek hep birlikte fidan diktiler. Kurum bahçesine çam fidanlarını diken Peri çocukları ve özel bireyler, herkese örnek bir davranış sergilediler. Özgün Kardelen kurucusu Feridun Özdeş, küçük öğrencilerin duyarlı etkinliğinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 

banner111


Özdeş, "Çocuklarımızın küçük yaşlarda bu kadar duyarlı olmaları, hepimizi gelecek adına daha fazla umutlandırıyor. Engelli bireylerle ilgili farkındalığın çocuklarımızda oluşuyor olması, biz büyükler için de büyük önem arz ediyor. Bu fidanları dikerek, geleceğe de ortak bir ürün bırakıyorlar. Tüm çocuklarımız bu sayede 'fidan kardeşi' oldular diyebiliriz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Peri Anaokulu kurucu müdürü Perihan Özdeş ise, "Okul olarak her zaman özel günlerde özel etkinlikler yapmak istiyoruz. Bu etkinliğimizde de özel gençlerimizle bir arada olmak istedik. Çocuklarımızın duyarlı davranışlarının tüm büyüklere de örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83