ERKEN: BİZ DE İYİ TAKIMIZ

Bu hafta ikini devrenin ikinci haftası oynanacak olan Süper Amatör Küme Play-Off Grubu’nda heyecan devam edecek.

ERKEN: BİZ DE İYİ TAKIMIZ

Geçen hafta deplasmanda mücadele ettiği Finikespor’u 1-0 yenerek ikili averajla ve 12 puanla liderlik koltuğuna oturan Alanya Belediyesi Kestelspor’un bu haftaki rakibi şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Kepez Belediyespor olacak. 

banner111
Play-Off Grup maçlarının ilk yarısında Kepezspor’a konuk olan Kestelspor maçın ilk 23 dakikasında Uğur-Ömer ve Aydın’ın golleriyle rakip fileye 3 gol göndermiş ancak maçın ilerleyen dakikalarında Kepez’in 3 golüyle maç berabere bitmişti.

Şuana kadar namağlup yoluna devam eden Kestelspor bu hafta evinde konuk edeceği Kepezspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, hafta sonu Kestelspor’un, şampiyonluğun favori takımı Kepezspor’la mücadele edeceğini söyleyerek, “Ancak ben de takımıma güveniyorum.”dedi. Erken yaptığı açıklamada; ”Bu haftaki rakibimiz Play-Off Grubu’nun önemli takımlarından biri. Ancak biz istediğimiz ve güvendiğimiz zaman taraftarla da bütünleşince zor maçları da alacak güçteyiz. Kestelspor hafta sonu yapılacak maça son derece sıkı hazırlanıyor. Şu ana kadar hiç yenilgimiz yok. Bizde iyi takımız.”dedi.






Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83