'AVRUPA GÜVENSİZ, GİTMEYİN'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), şubat ayı aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Meclis Üyesi Taylan Gündeşlioğlu'nun 'Avrupaya gitmeyin, Avrupa güvensizdir.' sözleri damga vurdu.

'AVRUPA GÜVENSİZ, GİTMEYİN'
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Mart ayı olağan meclis toplantısı 22 Mart 2016 Salı günü gerçekleştirildi.
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Suudi Arabistan da iş gezisinde olmasından dolayı Yönetim Kurulu faaliyetleri ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun tarafından meclis üyelerine aktarıldı. Sözlerine son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınayarak başlayan Uygun, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden saldırıların amacına ulaşamayacağını, terörü ve teröre destek verenleri lanetliyoruz” dedi.

 “GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜNÜ İMZALADIK”

ALTSO’nun eğitim faaliyetleri çerçevesinde uzun yıllardır KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri organize ettiklerini vurgulayan Uygun, söz konusu eğitimle ilgili olarak İŞKUR Alanya Hizmet Müdürlüğü ile protokol imzalandığını vurguladı. Uygun: “Geçtiğimiz yıllarda mevzuat gereği yılda 60 kişiye eğitim verebiliyorduk. Son yapılan düzenlemelerin ardından senede 390 kişiye girişimcilik eğitimi vereceğiz” dedi.

“BERLİN ITB FUARI’NA İŞ GEZİSİ”

Dünyanın en önemli turizm fuarı olan ITB Berlin Fuarı’na ALTSO olarak iş gezisi düzenlediklerini ifade eden Uygun, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Berlin ITB Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledik. Bu program kapsamında çeşitli ikili iş görüşmelerinin yanında Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’na da bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini de söyleyen Uygun, “08 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 5 Mart Cumartesi günü odamız Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile İskele Rıhtım Restaurant’ta bir araya geldik. Günün anlam ve öneminin yanında, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek projeleri konuştuk ve anket yöntemi ile kadın girişimcilerimizin görüş ve önerilerini aldık. Ayrıca Alanya Huzurevi’ni de ziyaret ederek, yaşlılarımıza moral verdik” dedi.

Toplantının son kısmında ise ALTSO Meclis Üyesi Kerim Yılmaz, ITB Berlin Fuarı hakkında, ALTSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Özcan Şafak Mavili de ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu inşaatı hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Kerim Yılmaz, 'nşallah son dakika rezervasyonlarında bir umut olur.  Hepimiz için hayırlısı olsun.  Ümidimizi kaybetmiyoruz, inşallah son dakikada güzel şeyler olacak" dedi.

Meclis Üyesi Taylan Gündeşlioğlu, 'Avrupa'ya gitmeyin' diye bildirim yayınlanmasını istiyorum.  Ben bunu temenni ediyorum ve bir Meclis Üyesi olarak Avrupaya gitmeyin, Avrupa güvensizdir.' dedi.




Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83