ER'DEN ASMEK'E TAM NOT

Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya'da faliyet gösteren ASMEK'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müdür Er, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde binlerce vatandaşımızı değişik alanlarda kurs vermeyi hedefliyoruz. ASMEK'de bu anlamda bize katkı sağlıyor dedi.

ER'DEN ASMEK'E TAM NOT
Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya'ya kurulan Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarını (ASMEK) ziyaret ederek Alanya ASMEK Sorumlusu Cemal Yeniacun'dan faliyetleri hakkında bilgiler aldı. Müdür Er ASMEK faliyet gösteren kurslarda eğitim gören vatandaşları tek tek ziyaret etti ve kursiyerlerin taleplerini dinledi.

'BU HİZMET BİZİM İŞİMİZİDE KOLAYLAŞTIRIYOR'

Ziyareti değerlendiren  Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er,“ Bu yıl Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 30 bin vatandaşımıza değişik alanlarda kurs vermeyi hedefliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hizmete açtığı ASMEK, bu anlamda bize katkı sağlıyor. Sağladığı olanaklarla şu ana kadar yaklaşık bin kursiyere 42 farklı alanda kurs verdi. 22 alandaki kurslar da devam ediyor. Bu hizmetler bizim işimizi de kolaylaştırıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliğimiz sürecek. Vatandaşlarımızın istediği her alanda kurslar açmaya devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşımız talep etsin" dedi.



Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83