İki mahalleye iki yeni okul

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berbeoğlu, Alanya'nın Konaklı ve Oba Mahallelerine iki ayrı okulun yapılacağını söyledi.

İki mahalleye iki yeni okul

 Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nin muhtarı Osman Kaya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik'in Konaklı Mahallesi'ne okul yaptırmak için girişimde bulunacağı sözünü verdiğini, ancak aradan geçen iki yılın ardından bu sözün yerine getirilmediğini belirttmişti. 

banner111
KAYA NE DEMİŞTİ?

Muhtar Kaya, "Milletvekili Sena Nur Çelik hanımefendi Konaklı'da yaptığı her toplantıda bizim okul konusundaki hassasiyetimize açık destek verdi. Ben de aldığım bu destek karşısında Konaklı halkına bir yıl içinde okul yapılacağı sözü verdim. Çünkü Vekil Çelik her defasında bana samimi gelmişti. Ama aradan geçen kocaman iki yılda hiçbir girişimin olmaması, Konaklı halkının şahsıma yüksek sesli sert eleştirilerin gelmesine sebep oldu. Her şeye rağmen Konaklı'ya yeni bir okulun kazandırılması için mücadele edeceğim" ifadelerini kullanmıştı. 

BERBEROĞLU NE DEDİ?

Muhtar Kaya'nın bu açıklamalarına Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Berberoğlu'ndan yanıt geldi. "Muhtarımız açıklama yapmadan araştırma yapsaydı" diyen Berberoğlu, "İki ay içerisinde hem Konaklı, hemde Oba Mahallesinde ihaleye çıkacak 2 tane okulu öğrenmiş olurdu. Başta Dışişeri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber milletvekilimiz Sena nur Çelik tüm dünyaya Ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi anlatırken; bir taraftanda Alanya'nın projelerinin takipçisi oluyorlar. Bu işler yatarak değil, çalışarak oluyor. Ülkem, Milletim ve Alanyamız için gecesini gündüzüne katarak çalışan bakanımız ve vekilimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83