İsabet'te İngilizce yerli malı

Alanya Özel İsabet Okulları geleneksel yerli malı etkinliğini farklı bir konsept hazırlayarak kutladı.

İsabet'te İngilizce yerli malı
İlkokul İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı yerli malı kutlamasında öğrenci velilerinin hazırladığı yiyecekler alışveriş merkezi şeklinde hazırlanan bölümde sunuldu. Stantolarak ayrılan bölümlerde öğrenciler patlamış mısır,manav,fırın,pastane,salata,içecek bölümlerinde gelen veli misafirlerine İngilizce sunum yaptı.
İlk olarak veliler yerli malı konseptinin bir parçası olan güvenlik geçişiyle Pazar yerine giriş yaptı. Öğrenciler renkli güvenlik kostümleriyle velilere tek tek güvenlik kontrolü yaptı.Okul Müdürü Adem Arıkan’ı da güvenlikten geçiren öğrenciler konik anlar yaşattı.

İçeri giren veliler stantları tek tek gezerek alışveriş yaparken öğrencilerden İngilizce sunum aldı.Farklı  yerli malı kutlamasından çok memnun kalan veliler emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ettiler. Öğrenciler de heyecanla ailelerine giydikleri kostümlerle sunum yapmaktan çok mutlu oldu.

İlkokul İngilizce öğretenlerinden Sibel Seda Karakoç yaptıkları yerli malı etkinliğinin kendileri için özel olduğunu söyleyerek amaçlarının İngilizce eğitiminin konuşarak pratikte verilmesini ve yaşayarak öğretilmesi olduğunu belirtti. Karakoç konuşmasında geleneklerle birleştirdikleri İngilizcenin öğrencilerin çok hoşuna gittiğini unutulmayacak bir anı olarak kalacağını söyledi

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83