Satranç turnuvası nefes kesti

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilk ve ortaokulalr arası satranç turnuvası nefes kesti.

Satranç turnuvası nefes kesti
Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ilköğretim dönemi sonu Satranç Turnuvası dün ve bugün Nezihe Abdullah Doğan İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Dün yapılan ilkokullar arası satranç turnuvasında Parlayüksel İlkokulu ve Demirtaş Cumhuriyet ilkokulu eşit puanla birinciliği paylaştılar. 
Bugün ise ortaokullar arası satranç turnuvası yapıldı. 5 ve 6 sınıflar ile 7 ile 8'inci sınıflardan oluşan iki ayrı ketegoride yarışmalar yapıldı. 5 ve 6'ıcı sınıflar arası turnuvada Barbaros Azakoğlu Ortaokulu birinci, Bahçeşehir Ortaokulu ise avaraj farkıyla ikinci oldu. Ortaokullar 6 ve 7'inci sınıfların katıldığı yıldızlar ketegorisinde ise Ali Nazım Köseoğlı Ortaokulu birinci, Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu ikinci oldu. 
Alanya Satranç Derneği Başkanı Davut Üneşi, üç ayrı branştaki birinci ve ikinci sırada yer alan okullardaki öğrencilerin büyük çoğunluğunun kendi öğrencileri olmasının sevincini yaşadı. İlkokullar arası yapılan turnuvada birinci ve ikinci olan okulda 2'şer, bugün birinci ve ikinci olan ortaokullar arası turnuvada ise 3'er öğrencinin de Alanya Satranç Derneği'nin öğrencisi olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Üneşi, "Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi. 
Alanya Satranç Derneği'nin öğrencileri bugün elde edilen birinci ve ikinciliklerini dernek binasında kutladılar. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83