SATRANÇTA BAŞARIYA DOYMUYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İşletme Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Ulvi Sadikhov satrançta başarıya doymuyor.

SATRANÇTA BAŞARIYA DOYMUYOR

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, katıldığı satranç turnuvalarından kupalar ile dönen başarılı öğrencisini makamında kabul etti.

banner111
Daha önce, Türkiye Satranç 1. Ligi 1. Masa (En İyiler) 2’incisi, 1. Uluslararası Başkent Üniversitesi Blitz Satranç Turnuvası Eş Puan Üçüncüsü ve 4. Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turnuvası A Katagorisi Gençler 5’inciliği kazanan Ulvi Sadikhov bu sefer de katıldığı Uluslararası turnuvalardan madalya ve kupalar ile döndü.
Kendi kategorisinde önemli turnuvalar olan 4. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası A Kategorisi’nde 1’inci, Çanakkale’de düzenlenen Uluslararası 24. Troya Açık Satranç Turnuvası A Kategorisi eş puanlı 2’incisi olarak büyük başarılara imza atan Ulvi Sadikhov kazandığı kupaları ALKÜ’ye hediye etti.
ALKÜ  İşletme Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Ulvi Sadikhov’u katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalardan başarılar ile dönmesinden dolayı tebrik eden Rektör Pınarbaşı, yeni eğitim öğretim döneminde ALKÜ’de öğrenci satranç kulübünü kuracak olan Sadikhov’a her türlü desteğin verileceğini ifade ederek bundan sonra üniversite adına katılacakları turnuvalarda büyük başarılar elde edileceğine yürekten inandığını dile getirdi.
Malatya’daki Turnuva’da 620 kişi, Çanakkale’ de gerçekleştirilen Turnuva’da ise 413 kişi arasından dereceler ile dönen Ulvi Sadikhov, 15 Eylül’de düzenlenen Bakü Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda kupa için ter dökecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83