ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E...

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, hafta sonu Alanya Gençlik Merkezini ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulundu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E...
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Gençlik Merkezine gerçekleştirdiği ziyarette, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve AHEP Üniversitesi öğrencileri ile bir süre sohbet ederek onları dinledi. Üniversite öğrencileri, Alanya Gençlik Merkezinin oldukça modern ve kullanışlı bir merkez olduğunu belirterek, Üniversite öğrencilerine Gençlik Merkezinden yararlanma fırsatı verildiği için Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler. 

TANRISEVEN “GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ” 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Üniversite Öğrencilerine “Yeter ki sizler isteyin, bizler her zaman gençlerimizin yanındayız. Rektörlerinizle de yaptığımız görüşmelerde sizler için hizmet binaları, kültür ve spor merkezleri gibi projelerin hayata geçirilmesine karar verdik ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Sizlere faydalı olabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Üniversite Öğrencilerinin ricasını kırmayarak öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83