KIZLARDAN ÜZÜCÜ HABER

Türkiye kadınlar basketbol ligi'nde mücadele eden Alanya Belediyespor, 75. yıl spor salonunda ağırladığı Nevşehir Gençlikspor'a 81-64 mağlup oldu.

KIZLARDAN ÜZÜCÜ HABER
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, 4. hafta karşılaşmasında Alanya Belediyespor, Nevşehir Gençlikspor’u 75. Yıl Spor Salonunda ağırladı. Saat 15.00’te oynanan karşılaşmayı Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ve yüz kadar sporsever izledi.

Karşılaşmanda ilk hücum şansını konuk ekip Nevşehir Gençlikspor buldu. Konuk ekip Nevşehir Gençlikspor ve Alanya Belediyespor, maçın başında sayı bulmakta zorluk çekti. Her iki takımda ilk üç hücumdan sayı bulamadan döndü. Mücadelede ilk sayıyı konuk ekip, Esen Burcu Özdemir’in faul atışıyla kaydetti. Maça istediği gibi başlayamayan Alanya Belediyespor, savunmada oldukça etkisiz kaldı. Özellikle Esen Burcu Özdemir’in etkili oyunu ile sık sık faul alan Nevşehir Gençlikspor, ilk çeyreği, 6-22 farklı bir skorla önde kapadı. İkinci çeyrekte oyuna ortak olan kırmızı beyazlılar, bu çeyrekte rakibinden 5 sayı fazla kaydetse de devreye 28-37 geride girdi.

Konuk ekip Nevşehir, ilk çeyrekte olduğu gibi üçüncü çeyrekte de başarılı bir oyun ortaya koydu. Atışları çemberden dönen ve isabetli şut bulmakta zorlanan Alanya Belediyesi, üçüncü çeyrekte farkın tekrar açılmasını önleyemedi. Belediyespor’da önce Tuğçe sonra Ebru 5 faulle oyun dışında kaldı. Son çeyrek ise oldukça mücadeleci bir oyuna sahne oldu ve Alanya Belediye 21, Nevşehir Gençlik 22 sayı buldu. Karşılaşmayı Nevşehir Gençlikspor, 81-64 kazandı

Maçta en skorer oyuncu 18 sayı ile Nevşehir Gençlikspor’dan Bahar Kocaoğlu oldu. En fazla ribaund alan oyuncu da toplam 26 ribaund sayısı ile yine konuk ekipten Sandora Lavett İrvin oldu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83