Alanya'da taksicilerden zam talebi

Taksici esnafının yetersiz bulduğu taksimetre zammına karşılık mücadelesini sürdüren Çalış, mevcut koşullara uygun bir zam yapılması talebinde bulunduklarını belirterek, "Taksimetre zammı konusunda görüşmelerim halen devam etmektedir" dedi

Alanya'da taksicilerden zam talebi

Taksici esnafının UKOME tarafından belirlenen taksimetre ücretleri mutlu etmiyor. 2 kez gidilen zamma rağmen, maliyetlerinin yüksek oluşu nedeniyle zammı yetersiz bulan taksici esnafı mevcut koşullara uygun zam isteğini yineliyor. Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış da, esnafının talebi üzerine taksimetre tarifesinde talep ettikleri zamma karşı mücadelesini sürdürüyor. 'Son söz Böcek'in diyen Çalış, görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, esnafının yanında olduğunu ifade etti. Çalış, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsüne rağmen göreve geldiğimiz günden bugüne her şartta görevimizin başında olduk. Her daim sorumluluğumuzun bilincinde olarak sorunlarınızın çözümü noktasında her platformda mücadelemizi en iyi şekilde sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz.
 

GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

banner111

Özellikle taksimetre zamları konusunda verdiğimiz mücadele hepinizce malum olduğu kanaatindeyim. Taksimetre zammı alabilmek için iki gün üst üste rahmetli annemin taziye yerini terk etmek zorunda kaldım. Yaptığım her mücadelede siz değerli meslektaşlarımın lehine sonuçlar alma gayreti gösterdim. Tabi ki taksimetre konusunda son sözü söyleyecek yetkili mercii, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’tir. Ancak bugüne kadar verilen zamların bizleri tatmin etmediğini ve uygulanamayacağını, güncel piyasa koşullarına göre yeniden tüm esnafımızı tatmin eden bir zammın verilmesini talep ettik. Taksimetre zammı konusunda görüşmelerim halen devam etmektedir. Sonuç alana kadar sizlerin bu haklı davanızda dün olduğu gibi bugün de yanınızda olarak mücadelemizi sürdüreceğim. 
 

'BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA'

Şunu bilmenizi isterim ki, Alanya Şoförler Odamızın bünyesinde bulunan bütün esnaflarımız görev süremiz içinde bizim sorumluluğumuzdadır. Biz taksicimiz, kamyoncumuz ve diğer tüm esnaflarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Her bir esnafımız bizim için kıymetlidir, değerlidir. Her anı fedakarlıklarla dolu emeğinizin emanetçisi olarak, odamızın daha güçlü olması adına gece gündüz demeden sizlerin de desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83