Alanya'da minik öğrencilerden anlamlı bağış

Alanya Müftülüğüne bağlı Hacıbaba Zühre Dere 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını SMA hastası Ebrar KARACA’ya ve katarakt ameliyatı için Afrika’ya bağışladılar.

Alanya'da minik öğrencilerden anlamlı bağış

Yardımlaşma haftası kapsamında Alanya Müftülüğüne bağlı Hacıbaba Zühre Dere 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarının bir kısmını dört yaşındaki SMA hastası Ebrar KARACA’nın tedavisi için bağışladılar; diğer kısmını ise Afrika’da 1 katarakt ameliyatı için İHH Alanya Şubesi’ne bağışladılar.

banner111

Konuyla ilgili bilgi veren Kur’an Kursu Öğreticisi Sebiha TÜRKTEMİZ şu ifadelere yer verdi: “ Yardımlaşma haftası dolayısıyla öğrencilerimize milli ve manevi değerleri kavratmak amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdik. Ailelerimiz de bu konuda bizlere oldukça destek oldular. Hafta boyunca öğrencilerimizin kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları dört yaşındaki SMA hastası Ebrar KARACA’ya ve 1 katarakt ameliyatı için Afrika’ya bağışladık. Bu anlamlı faaliyetimize destek veren minik öğrencilerime ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83