'Ucuzluğun formülü ÖTV'siz mazot'

Alanya ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Mali Genel Kurulu yapıldı.

'Ucuzluğun formülü ÖTV'siz mazot'

Alanya Şoförler Odası'nda düzenlenen genel kurula Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Alanya ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya, bazı oda başkanları ve üyeler katıldı. Mali genel kurulda önce divan oluşturuldu. Sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra ayrı ayrı yönetim ve denetim kurulu ile bilanço okunarak kabul edildi. Ardından göller bölge birliği başkanı ahmet tural tarafından akkaya ya plaket ve belge verdi. Sonra sunulan tahmini bütçe de oylanarak kabul edildi.  

banner111
'Bir ve diri olacağız'

Mali genel kurulda konuşan Tural, "Bir olacağız diri olacağız. biz pazardan, bakkaldan alışveriş yapıyor muyuz? Yoksa kapalı yerlerden mi alışveriş mi yapıyoruz?" diye konuştu.   

ÖTV'siz mazot

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Akkaya da, "Alanya eşittir demek turizm. Şubatta kooperatif olarak zorda kaldık. Uçak krizi sonrası uçak Antalya'ya düştü. İnşallah önümüzdeki sezon sıkıntılı olmaz. KOSGEB kredisi kullananların kooperatif kredisi kullanamayacağıyla ilgili bir mevzuat var. Bu konuda yardım istiyoruz. Kamyoncu esnafına ÖTV'siz mazot desteği sağlanmalı. Bu destek sağlanırsa İstanbul, Ankara'daki insanlar ucuz domates, salatalık tüketebilir" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83