Kerim Ağa: Külhanbeyli olursak turizm kaybeder

Gökbe Güreş Ağası Kerim Yılmaz turizmle ilgili çarğıcı açıklamalar yaptı.

Kerim Ağa: Külhanbeyli olursak turizm kaybeder

Özeleştiri yapmak istiyorum diyerek sözlerine başlayan Kerim Yılmaz, "Siyasetten pek anlamam, lakin Sayın Cumhurbaşkanım  oraya buraya posta koyarken temkinli ve dikkatli olmalıyız. Gelişmiş dünya ülkelerine entegre olmamız şart. Sayın Cumhurbaşkanımızın Tokat mitingindeki yaptığı Almanya çıkışları Dünya Berlin Turizm Fuarı'nda uygun olmadı diye düşünüyorum" dedi. 

banner111
Bu tür açıklamaların yerini diplomasi alması gerektiğini belirten Yılmaz, "Bizim milletimiz külbeyliği sever, bu tarz siyaset ülke içerisinde tutar, lakin Avrupa'da ve Dünya'da bu tarz hareketlerdeki liderler çok az sayıda ki ülkelerle kontak kurabilirler. Onlarda kendinden zayıf, kimseye hayrı olmayan zavalllı ülkelerdir. Onlarında ülkemize getirisinden çok götürüsü olur. Turizmin  ilacı  huzurdur gerginlik sevmez" şeklinde konuştu.

Anayasa süreci ile ilgili de görüşlerini bildiren Yılmaz, "Anayasa maddelerine biraz baktımda doğrular kadar yanlışlarda var. Anayasalar toplumu ayrıştırıcı değil, toplumun tümünü kucaklayıcı olmalıdır diye düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83