24 Kasım'ı Titan Select'te kutladılar

Cumhuriyet Eğitim Vakfı ÖHEP Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ÖHEP kadrosunda görev yapan öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

24 Kasım'ı Titan Select'te kutladılar

 Cumhuriyet Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve ÖHEP Okulları Okul Aile Birliği üyeleri işbirliği ile Titan Select Hotel’de gerçekleşen yemek programına yönetim kurulu üyeleri, okul aile birliği üyeleri, idareciler ve öğretmenler aileleriyle birlikte katıldı.

Misafirlerin kokteyl alanında karşılanması ile başlayan programın açılış konuşmasını Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Sili yaptı. Daha sonra ÖHEP Okulları Genel Müdürü İlyas Kızıl günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

CEV ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dizdaroğlu da konuşmasında “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile, gençlerimizin gelece hazırlanmasında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mütevazi bir yerel marka, güçlü bir aileyiz. Uzun yıllar hep birlikte olmak dileğiyle” dedi.

Kurumda 10 yıl ve daha fazla çalışan öğretmenler unutulmadı

Nitelikli eğitimi ve güçlü kadrosuyla her zaman dikkat çeken kurumlardan biri olan ÖHEP Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kurumda 10 yıl ve üzeri çalışmış olan öğretmenlerini de unutmadı.

Eğitimde devamlılığı esas alarak güvenilirliğini kanıtlayan ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından; yıllardır öğretmenlik mesleğine gönül vermiş ve kariyerlerinde 10 yıldan fazla hizmet vermiş olan öğretmen Meltem Gemalmayan, Serap Kılınç Avcuoğlu, Benian Tuncel, Berna Çatı, Ayşe Bacaksız, Şengül Anteplioğlu, Mehmet Uysal, Sedat Durmuş, Aysun Şanlımeşhur’a kuruma sağladıkları katkılardan dolayı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 2017-2018 yıllarında emekliliğe ayrılan ilkokul öğretmenlerinden Nihat Oğuz’a da onur belgesi ve ipek kozasından yapılan tablo hediye edildi. Etkinlik konuşmaların ve ödül töreninin ardından müzik eşliğinde keyifli bir akşam yemeği ile devam etti.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 18:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83