ADD Alanya'dan Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi Cumhuriyet'in 99. yılına özel balo düzenledi.

ADD Alanya'dan Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi olarak Cumhuriyet’in 99.yılı kapsamında Olive Garden’da Cumhuriyet Balosu gerçekleştirdik.  Yüzlerce davetlinin coşkuyla Cumhuriyeti kutladığı geceye Siyasi Parti başkan ve Yönetimleri, Sivil, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, oda başkanları, Sivil toplum örgütleri Başkan ve Yönetimleri, mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Sevilen sanatçı Mehmet Acar’ın sahne aldığı gecede Cumhuriyet’in 99.yılı eğlenceli bir şekilde coşku içinde son buldu.

banner111


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeci yaptığı açıklamada: ' Sayın Siyasi Parti Başkan ve Yöneticileri Alanya Belediye, Meclis üyeleri, sivil toplu örgütleri başkan ve yöneticileri, ALTSO Başkan adayları , Sayın Bilal Gömeç ve yönetimi, Sayın Tunahan Toksöz ve yönetimi, siz değerli konuklarımız sizleri şahsım ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Yönetim Kurulu adına saygıyla selamlıyorum, hepiniz hoşgeldiniz. 

 “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği milletimize eşsiz bir armağanı olan Cumhuriyetimizin ilanının 99.Yılını bu akşam birlikte kutlamanın coşku heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. 
Bizler dün olduğu gibi bugünde, aynı duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün ilke ve değerlerinden ayrılmıyor, Cumhuriyetimizin temel niteliklerini koruyor, Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Cumhuriyetimiz 100. Yaşına doğru ilerlerken, her geçen yıl Cumhuriyetimizin kurucusunun değerini çok daha iyi anlıyoruz. 
Cumhuriyet yönetimi herkesi kucaklamış, yurttaşların tümünü eşit haklara sahip kılmıştır, özellikle Atatürk, Türk kadınına 1926 yılında Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere gibi medeni ve gelişmiş dediğimiz ülkelerden daha önce Türk Kadınına birçok hakları sunmuştur.
Haklarının ve sorumluluklarının bilincine vararak yurttaş olmanın erdemini yaşayan, çağdaş dünyanın kavram ve değerleriyle buluşan Türk insanı, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmuş, yarınların biçimlenmesinde önemli rol üstlenmiştir.
Hak ve hürriyetlerinden yoksun kalan toplumların ayakta kalmalarını ve yaşamalarını mümkün görmüyor, bu nedenle bizlere düşen görevin Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkarak modern Türkiye Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaktır. 
Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman Gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE' ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83