AESOB Alanya Sicil Bürosu’na kalabalık açılış

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu Yeni Hizmet Ofisi düzenlenen kalabalık bir törenle hizmete açıldı.

AESOB Alanya Sicil Bürosu’na kalabalık açılış
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Alanya Sicil Bürosu Alanya vergi Dairesi yakınındaki yeni adresine resmi olarak taşındı. AESOB’nin yeni adresi için bugün düzenlenen açılış törenine AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin yanı sıra Alanya’daki çok sayıda oda başkanı ve vatandaşlar katıldı.



Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB)  Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu AESOB Başkanı Adlıhan  dere’nin yanı sıra Alanya’daki birçok oda başkanının katıldığı açılışta birbirinden renkli görüntüler kaydedildi. Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ve AESOB Denetim Kurulu Üyesi Velittin Yenialp törende yaptığı açıklamada Antalya'da esnaf sicil bürosunun ilk kurulduğu ilk ilçenin Alanya olduğunu söyledi. Yenialp, “Esnaf Sicil İrtibat Bürosu AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin talimatıyla Alanya Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne yakın olan yeni adresinin açılışını bugün hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu sicil büromuzdan sadece Alanya'daki esnaflarımız değil Gazipaşa'daki esnaflarımız da faydalanacaklar. Açılışta emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.



Alanya esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ise açılış sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ise “Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Alanya Sicil Bürosu’nun yeni yerinde açılışımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen değerli başkanım Adlıhan Dere 'ye, Bakkallar odası Başkanı Velittin Yenialp' e, Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci başkanıma ve diğer tüm emeği olan oda başkanı arkadaşlarıma ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Tüm esnafımıza hayırlı ugurlu olsun inşallah” notunu paylaştı.

 

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 15:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83