AGC’den yoğun mesai

AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi ALFOD, LÖSEV ve KHKD yönetimi ağırladı. Ziyarette bulunan dernekler ve vakfın yönetimi ile bir araya gelen AGC yönetimi yakında hayata geçirilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

AGC’den yoğun mesai


Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ilk olarak Alanya Fotoğrafçılar Derneği (ALFOD) Başkanı Necati Vural ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. ALFOD üyeleri tekrar Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) başkanlığına seçilen Gaye Coşkun’u tebrik etti. Ziyarette ALFOD Başkanı Necat Vural, Alanya’daki fotoğrafçılar olarak yapmak istedikleri çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak basından destek talebinde bulundu. 

banner111


ALFOD’un ardından AGC yönetimi LÖSEV Antalya Koordinatörü Ercan Karalar’ı ağırladı. Ziyarette LÖSEV’in çalışmalarından bahseden Karalar, istedikleri çalışmaları yaparken basının kendilerine destekte bulunmasını rica etti. Karalar, Antalya bölgesinde bir hastane kurmayı planladıklarını da açıkladı. 
AGC yönetimi son olarak Kadın Haklarını Koruma Derneği (KHKD) Başkanı Halime Şenli ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Tekrar AGF Başkanı seçilen Gaye Coşkun’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şenli ve yönetimi AGC ile beraber gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83